Меню
Начало / За сградата - Обща информация

Обща информация

Създайте своя домашен уют в новата жилища сграда „БЕЛАЯ”, разположена на удобно и комуникативно място в ж.к. "Обеля". Проектът е разработен с идеята за функционалност, комфорт и хармоничност на обитателите си.

Сградата е на седем етажа и включва 33 апартамента, гаражи, паркоместа и магазини. Предлаганите жилища са двустайни и тристайни, характеризират се с изчистени линии и удобно разпределение.

За реализацията на тази сграда са използвани изключително съвременни материали и технологии, които допринасят за постигането на запомняща се визия на обекта и високи показатели на енергоспестяване.

Сграда „БЕЛАЯ”

е жилищен проект, който цели да срещне потребностите на хората, които имат силна привързаност към спокойствието на района, но същевременно търсят жилище, което да им осигури по-висок комфорт на обитаване. Ако не желаете да правите компромис с качеството на строителството, в същото време търсите удобствата на живота извън централните части на града, вероятно тук ще намерите своя дом, модерен и стилен, осигуряващ комфорт над средното ниво от предлаганите имоти на пазара. 

Този проект съчетава визия и стил, характерни за почерка на "Бокал Инженеринг", с функционалност и екстри, които значително надскачат стандартите на локалния пазар. Сградата предлага жилища с висококачествено изпълнение, с необходимите дадености за запазване стойността на инвестицията във времето.

Какви са предимствата на сграда "БЕЛАЯ":

Инвеститор и строител на проекта е "Бокал Инженеринг" ООД - фирма с 20-годишен опит в бранша и доказано име на строителния пазар в гр. София;
Изпълнението на строителните процеси е съобразно утвърдени практики и високи фирмени стандарти за работа;

Локация:

На 100м. от Метростанция "Обеля";

Стил на сградата и среда за обитаване:

  • Характерен външен облик на сградата, обуславящ отличаващо се присъствие в заобикалящата я среда; 
  • Общи части и фоайе, оформени по индивидуален дизайн, налагащи стил и изискващи култура на обитаване; 
  • Жилища, проектирани с идеята да се превърнат в "Дом";

Сайтът използва технологията „бисквитки“ за да предостави нужната функционалност. Повече за политиката ни на поверителност може да научите тук.

X